fuck fashionshow. hello Arvika :)

Jagg skippade Sthlm-resan, carin wester visningen, lunch och shopping med Carre och Emma för att det kändes lite onödigt just nu.
Så dagen efter jag bestämde mig detta så övertala min föredetta (bästaste) klasskompis Hanna mig att dra med till Arvika med henne och hennes familj. Jag tänkte, 1000 kr blir nog för möee med den ekonomin jag har just nu, men icke sa nicke. Jag ska fan inte missa Lykke Li oh Robyn så jag tog tag i telefonen och pratade direkt med mammsen. Berättade att Hannas familj har en sommarstuga där med så det blir frukost och morgondopp varje morgon efter att man vaknat helt dazed and confused efter varje festival dag. Jag är så jävla glaaaaad!

ARVIKAFESTIVALEN 2008!!!!!!!!

Börjat packa ner det som behövs och i mitt läge blir det, korta shorts för hela bunten, linne i olika färger, heta långa tröjjor som värmer en på kvällen, XL tshirtarna och självklart den berömda hatten jag bär :)

Hejjs!




Lykke Li feat. Kleerup - until we bleed


carin wester, in my dreams!

jag hatar detta. jag hatar detta. jag hatar detta.

nu kan jag nog ej åka iväg med mina älsklingar carre och emma till hufvudstaden och se carin wester!!!!!!!!!!!
orsaken: för lite pengar i grisen för att buy some tågbiljetter. no place to stay. skådisyrran Maral jobbar hela tiden denna veckan. så det är liite surt nu oh dany david är inte på bra humör just nu.

fuckfuckfuckfuck!


Jag som hade velat sitta där oh glooo på alla modeller som ej kan gå förutom Anna som är grym!
Henne missar jag också, ååh! suck. hejjs! 

take me to new york.


Sthlm nästa onsdag för att se Carin Wester sprida sin kreativitet för fullt.

Läste på snygg-klingans blogg att Carin Wester visningen kommer att vara utomhus utanför Berns och det bästa.. DEN ÄR ÖPPEN FÖR ALLMÄNHETEN :)
Så då tog jag tag i det här och kontaktade några vänner till mig och de sa JA direkt så det blir att dra upp till Sthlm next week, stannar nog hos min skådis syster medan de andra bor på vandrarhem eller så bor jag där me dom med.
Hursomhelst, det kommer bli nice! Jag längtar. Jag ska ha en egen stol hoppas jag på och sitta oh glo in varenda lilla detalj. Älska Carin Westers design, så grymt bra är hon. Det nästbästa är att våran supermodell Anna från Mikas går den, så då ses vi där med ;)
jag är superduperglad. Gaah! Min första visning :)

Hejjs!



Next week, it will be me in that chair hopefully :)

stilikoner + mer om jag får välja..



Kan inget annat än att älska OC-stjärnan Adam Brodys smak av kläder. Det kan vara en enkel enfärgad tröja med ett par coola brallor till och sunglasses med en enkel mössa till eller ett par jeans med en schysst t-shirt så har man fixat det. Du kan ju Adam ;) bra!

Ska vi ens gå in på Nicole Richie? Det tycker jag vi kan göra. Jag menar, kolla bara på hur hon gör det. Ett par enkla jeans shorts med ett lite större linne och där har du det. Inget snack om Jesus sandalerna, tummen upp för den Nicky och hatten gör 80 % av jobbet tycker jag.
Hon är definitivt min inspirationskälla för att mixa och matcha på killsidan. Jag får många idéer utifrån henne som jag sedan gör om till min egen stil och det gillar jag.
Hon är en legend!

kan inget annat än att älska henne.

Jag och min älskliiing :)   i Mariestad har man även utkastare för dom som går i 2an :) dem cyklar runt med sina snygga cyklar och är stupfulla och sjunger för studenterna :)
Jag och min älskliiing :) I Mariestad så har man utkastare också för dom som går i 2an. Dom cyklar runt med sina gulliga cyklar inbakade i björkris och helt stupfulla och sjunger för alla studenter :) Härligt värre !
Pusss!

STUDENTEN 2008!!!!!!!

FÖRLÅT FÖR ATT JAG ICKE SA NICKE HAR UPPDATERAT PÅ ETT VÄLDIGT BRA TAG!
DET ÄR NÄMNLIGEN SÅ ATT JAG TOG STUDENTEN IGÅR OCH HAR HAFT DET FULLT UPP SEN EN VECKA TILLBAKA!
NU ÄR JAG KLAR. HAR BESÖKT AGENTUREN OCH TAGIT POLLAR BILDERA TILL HEMSIDAN, JAG HAR BAL IMORGON, SEDAN STHLM PÅ MÅNDAG.
EFTER BALEN IMORGON SÅ SKA JAG SKRIVA ETT FINT INLÄGG OM STHLM.

SÅ URSÄKTA MIG OCH NU ÄR JAG BACK IN TRACK!

PUSS OH KRAM!


glädjen. no more school. utgång tonight. studenten friday 13.

Jag har en enormt stor glädje i kroppen för allt verkar gå så bra :)
Idag hade vi en så kallad "mösspåtagning" i skolan, där alla studenter samlas oh sätter på sig mössan och sjunger studentsången, utdelning av stipendium osv..
Fun day, no more school nu alltså, blir bara vänta på fredagen den 13e!! Woohooooo :D:D

Tonight blir det utgång med the guys..
Lägger upp party outfiten snart då, för just nu vet jag icke sa nicke vad jag skall wear tonight.. Let's check out the closet.
Chilla lugnt i solen oh bränn er ej!
kiss and hugs!

image149
"Glädje"
Lysekil-07

götet- chinosen- ny förälskelse


Hittade mina älskade chinos på Jc, dom var prissänkta från 400 kr till endast 200 spänn!
Sedan var det dags för Kungsgatan och helt plötsligt såg min älskade vän Veronica en butik som hade "i love NY" tishaaa och jag sprang direkt in, jag och Elin prövade de, Elin sa nej, jag köpte den direkt!
Åt på favvostället igen, Kina stället som ligger vid drottninggatan :)
Härlig men svettig dag!
xoxo Dany D.

image147image148

linnet som avgudas.

Då har Skövde fått ytterliggare en butik till :)
Nämnligen Carlings..

Jag och Elvira hitta ett par heta linnen. Jag köpte detta med färgerna blå och vit medans Elvira köpte ett likadant fast med grå och vit. Nice!

image142image143

RSS 2.0